Houdt KV Mechelen de drie punten thuis tegen Charleroi?

bart ver elst
| 2 reacties
Houdt KV Mechelen de drie punten thuis tegen Charleroi?
Foto: © SC

KV Mechelen-Charleroi is een wedstrijd waar voor beide teams niets meer van afhangt. Beide ploegen hebben zich al weten te redden en kunnen al vooruit kijken richting play-off 2.

Beide ploeg hebben 31 punten in het klassement en wisten zich dus al te redden. Charleroi kan nog over Mechelen springen bij winst, en zowel Mechelen als Charleroi kunnen indien er gewonnen wordt, nog rond de negende plaats eindigen na de reguliere competitie. Peter Vervecken moet de wedstrijd in goede banen zien te leiden.

Bij de thuisploeg zit kapitein Seth De Witte een schorsingsdag uit na zijn rode kaart in de wedstrijd tegen Standard. Voorts zijn ook Jonathan Legear en Benjamin Mokulu geblesseerd. Alessandro Cordaro was ook twijfelachtig voor het duel, maar ook hij zou fit zijn om vanavond te spelen. 

Charleroi kan dan weer niet rekenen op de geblesseerden Houdret en N'Ganga. Op hun twee na, kan coach Félice Mazzu op zijn hele kern rekenen om het Malinwa moeilijk te maken vanavond. 

Kunnen de Henegouwers winnen Achter de Kazerne?

Indien u denkt dat de Carolo's komen winnen op het veld van Mechelen, dan levert een gokje van 60 euro je 264 euro op. Via deze link kan je je gratis 60 euro wedtegoed veiligstellen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties