Reactie Meunier: "Club kan overal het verschil maken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 14 reacties
Meunier: "Club kan overal het verschil maken"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Meunier zorgde vanavond voor een blauw-zwart feestje in Brugge. Vooral bij het tweede doelpunt ontplofte niet enkel het stadion, maar ook de blauw-zwarte enclave. "Club is niet enkel dat elftal op het veld, hé."

Cédric De Volder in Brugge

Thomas Meunier kroonde zich vanavond tot matchwinnaar. De flankverdediger was in de Brugse derby goed voor twee rozen en bezorgde zijn team op die manier de volle buit in de stadsderby. "Ik denk dat ik wel mag zeggen dat het allebei mooie doelpunten waren. (lacht) Wat het feestje aan de bank betekende? Club Brugge is niet enkel dat elftal op het veld, hé."

"Het eerste doelpunt doet me eigenlijk enorm veel plezier", vervolgt Meunier. "Op training hebben we die actie enorm veel geoefend. Al was de pass van Lestienne natuurlijk magnifiek. Mijn tweede goal beschouw ik dan weer als een bonus. De wedstrijd was op dat moment al gespeeld, hé."

"Balans in 2014 is quasi perfect"

Standard laat punten liggen op de Freethiel, terwijl Club lijkt te pieken in play-off 1. "De toeschouwers zagen vandaag een goed Club. Al moet ik toegeven dat we het voor de pauze lastig hadden om te voetballen. Maar Club heeft de capaciteiten om overal het verschil te maken. Ik denk dat het verlies op RSC Anderlecht van enkele weken geleden een uitschuiver was. Verder is de balans in 2014 perfect."

Meunier pakte tegen de Vereniging bovendien zijn vijfde gele kaart. "Ik mag dus een weekje extra rusten", lacht de flankverdediger. "Het zat er nu eenmaal aan te komen, hé. Al is het natuurlijk jammer dat ik nog niet weet tegen wie ik zal geschorst zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties