Reactie De Sutter enthousiast: "19 op 21? Dat kan beter, hé"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 13 reacties
De Sutter enthousiast: "19 op 21? Dat kan beter, hé"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge start play-off 1 met amper twee puntjes achterstand op Standard. Ook in de stadsderby maakte blauw-zwart een ontspannen indruk. "Ik denk dat we de volledige wedstrijd op de helft van Cercle hebben gespeeld", aldus Tom De Sutter.

Cédric De Volder in Brugge

Thomas Meunier schoot Club gisteren met twee doelpunten voorbij Cercle Brugge. Tom De Sutter pikte dan wel geen goaltje mee, maar was opnieuw van belang voor de thuisploeg. "Ik denk dat we de volledige wedstrijd op de helft van Cercle hebben gespeeld. Het is dan ook een logische overwinning. Of zo'n driepunter tegen Cercle extra speciaal is? De derby op zich natuurlijk wel, hé. Ik woon op amper vijf kilometer van het stadion."

"Moeilijk om opening te vinden"

Club stootte voor de pauze op een groen-zwarte muur. "Het was moeilijk om een opening te vinden", aldus De Sutter. "In play-off 1 komen we wellicht dat spel niet meer tegen. Alle ploegen durven dan voetballen, hé. Dat maakt het allemaal des te leuker. Bovendien gaan we de nacompetitie met vertrouwen in. 19 op 21? Dat kan beter, hé." (lacht)

Het tweede blauw-zwarte doelpunt werd afgesloten met een feestje aan de bank. Volgens Michel Preud'homme gaf Club op die manier een reactie op de viering van de Vereniging in de heenwedstrijd. "Maar dat was simpelweg een uiting van immense vreugde", aldus een onschuldige aanvaller. "Dat was dus zeker en vast niet gepland, nee." (knipoogt)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties