Beleef een vlammend feestje op de bus naar Leuven

Beleef een vlammend feestje op de bus naar Leuven
Foto: © SC

De Belgian Red Flames zijn hot. Anderhalve maand geleden gingen nog 500 mensen mee naar Zwolle om de dames 1-1 gelijk te zien spelen tegen Nederland, voor de topper tegen Noorwegen worden vanuit supportersclubs van 1895 bussen naar Leuven ingezet.

Er worden alvast drie bussen ingelegd door supportersclubs van 1895 voor de wedstrijd aan Den Dreef in Leuven op donderdag 10 april. En u kan nog steeds inschrijven om met deze bussen mee te gaan en zo de unieke sfeer van een avondje vrouwenvoetbal op te snuiven. 

Supportersclub DFL11 uit Heusden-Zolder (contacteer Michaël Geeraerts via dfl11@telenet.be), Camp Belgium uit Doornik (contacteer tonn0902@hotmail.fr) en De Brugse Duivels (info@brugseduivels.be) hebben allen nog plaats op hun bus om u mee te pakken naar dit geweldig evenement. Voor 15 à 18 euro krijgt u al een ticket en de busreis via deze clubs.

Bestel snel uw tickets

Tickets voor de wedstrijd zelf kosten vijf euro vooraf en acht euro aan de kassa de dag zelf. Wie voor zondag zijn ticket via 1895 weet te bestellen, krijgt via de 1+1-actie een extra ticket. En dat de sfeer goed zal zijn, bewijzen deze beelden uit februari - toen 500 fans meetrokken naar Zwolle:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties