Mourinho heeft centen nodig, Atlético wil Lukaku

Mourinho heeft centen nodig, Atlético wil Lukaku
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Romelu Lukaku staat op het verlanglijstje van Atlético Madrid. De aanvaller maakte de voorbije maanden furore bij Everton, maar het is momenteel koffiedik kijken omtrent zijn toekomst. Of komt José Mourinho dan toch op zijn strepen terug?

Waar zal Romelu Lukaku volgend seizoen voetballen? Het jeugdproduct van RSC Anderlecht werd de afgelopen maanden door Chelsea uitgeleend aan Everton. Big Rom schoot the Toffees met veertien rozen naar de Europa League, maar zal die competitie wellicht niet betwisten. The Daily Mail opperde enkele dagen geleden nog dat het onvergeeflijk zou zijn van José Mourinho om hem niet terug naar Stamford Bridge te halen.

Maar the Special One heeft zijn oog laten vallen op Diego Costa. Het speerpunt van Atlético Madrid wordt al maanden het hof gemaakt door the Blues en moet volgend seizoen de blauw-witte aanval dragen. Ondertussen staat Lukaku bovenaan het verlanglijstje van los Colchoneros. Volgens Het Laatste Nieuws kan er echter geen sprake zijn van een wisselconstructie.

Onvergeeflijk om Lukaku niet terug naar Chelsea te halen

En toch is Atlético allesbehalve kansloos. Chelsea heeft fondsen nodig om versterkingen te halen en zou daarom de Rode Duivel laten vertrekken. En Mourinho verscheept hem liever naar Spanje dan naar een binnenlandse concurrent. Ook Tottenham Hotspur toont immers concrete interesse. Al is de kans niet onbestaande dat het touwtje-trek om Lukaku na het WK pas echt losbarst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties