Zaakwaarnemer Defour praat over transfergeruchten

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Zaakwaarnemer Defour praat over transfergeruchten
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De geruchtenmolen linkte Steven Defour aan een mogelijke overgang naar Rusland. Lokomotiv Moskou zou, net als enkele jaren geleden, interesse tonen in de Rode Duivel. "Maar ik heb nog niets gehoord", aldus zaakwaarnemer Paul Stefani aan Voetbalkrant.com.

Defour heeft er een seizoen met vallen en opstaan opzitten. Onze landgenoot knokte zich pas na een trainerswissel opnieuw in de ploeg bij FC Porto, maar moet zich volgend seizoen opnieuw bewijzen voor een nieuwe coach.

Het is niet duidelijk of de Rode Duivel ook volgend jaar nog in de Portugese competitie te bewonderen zal zijn. Maar hoe concreet is de interesse van Lokomotiv? “Ik heb er alleszins nog niets van gehoord”, valt Stefani ietwat uit de lucht.

"De focus ligt nu helemaal op het WK. Daarna zien we wel"

De zaakwaarnemer van Defour hoorde nog niets van Lokomotiv Moskou. “Er is noch bij mij, noch bij Steven aangeklopt door de Russen. Maar dat is normaal, want alles moet eerst via Porto passeren natuurlijk.”

“Maar hoe dan ook verwachten we nu geen transfernieuws. Steven legt de focus nu helemaal op het WK. Daarna kan er eventueel gesproken worden over een transfer.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primeira Liga

Nieuwste reacties