Iedereen morgen welkom in het supportersdorp aan het Koning Boudewijnstadion!

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Iedereen morgen welkom in het supportersdorp aan het Koning Boudewijnstadion!
Foto: © SC

Een van de plaatsen waar fans van de Rode Duivels gezamenlijk van de wedstrijd kunnen genieten is aan het Koning Boudewijnstadion, de thuishaven van onze nationale ploeg. Om de supporters een unieke ervaring te bezorgen, werd er door Decathlon een supportersdorp gebouwd.

Aangezien iedereen supportert voor onze Rode Duivels wordt er ook voor gezorgd dat iedereen samen de wedstrijden kan bekijken. De matchen worden op twee grote schermen uitgezonden, vlak voor het Koning Boudewijnstadion. In het supportersdorp van Decathlon wordt voor de nodige omkadering gezorgd. 
 
Dankzij Mathieu Renier, commercieel directeur van Decathlon, en Kipsta-ambassador Vincenzo Verhoeven zijn er tal van voetbalveldjes (panna-terrein, beachsoccer, kunstgras, shoot-out) met elk hun eigen Kipsta uitdaging. Zo maakt iedereen kans op een leuke prijs! Bovendien krijgen de fans de kans om verschillende producten die te koop zijn in bij Decathlon, zoals de nieuwe voetbalschoen Kipsta CLR 700, te testen!
 
Tot nu toe werden reeds 32000 supporters verwelkomd. Afgelopen wedstrijd tegen Rusland zorgde profvoetballer Gianni Bruno (SC Bastia, Ligue 1 in Frankrijk) zelfs voor het nodige animo. Het Kipsta-Dorp zal aanwezig blijven gedurende het hele WK. Iedereen welkom dus om naar de wedstrijden van de Rode Duivels te kijken aan het Koning Boudewijnstadion.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties