Officieel: Zulte Waregem heeft weer een Hazard beet

Officieel: Zulte Waregem heeft weer een Hazard beet
Foto: © Photonews

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Kylian Hazard heeft zopas een contract getekend voor twee seizoenen, met optie op een jaartje extra bij Zulte Waregem. Daarmee speelt er dus ook volgend seizoen een Hazard voor Essevee.

Het ziet er naar uit dat Zulte Waregem stilaan een 'familieclubje' kan worden. De voorbije twee jaar maakten ze van de broer van Eden Hazard gewoon Thorgan, nu kan Dury hetzelfde doen met Kylian Hazard.

Hazard tekende present op de eerste training van Essevee: "Ik heb een lang en goed gesprek gehad met vader Hazard", gaf Francky Dury toen toe. "Hij heeft me bedankt voor wat we met Thorgan gedaan hebben", aldus de coach. En dat was - dat liet Dury meermaals optekenen - hem een identiteit geven, een voornaam.

Ook nog een Benteke?

"Misschien dat we nu hetzelfde kunnen doen, waarom niet met Kylian?", vroeg Dury zich luidop af. Ondertussen heeft Essevee de jongere broer van Eden en Thorgan officieel beet. Hij tekent voor twee seizoenen, met optie op een extra jaartje. 

Mogelijk komt overigens ook nog de broer van Christian Benteke de troepen van Dury versterken: Jonathan speelde gisteren alvast mee in een oefenwedstrijd in Harelbeke en scoorde voor Zulte Waregem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties