Transfergeruchten van de Dag: Fernando naar Man City

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 28 reacties
Transfergeruchten van de Dag: Fernando naar Man City
Foto: © Photonews

Het seizoen zit erop en het WK is in volle gang. Maar de clubs zijn druk bezig met het huiswerk voor de volgende voetbaljaargang. Welke spelers werden vandaag gelinkt aan een overgang? Of welke coaches staan op het punt om elders aan de slag te gaan?

De toekomst van Logan Bailly oogt nog erg onzeker. De doelman moet zich melden bij het gedegradeerde OH Leuven, maar zou gevolgd worden door het netwerk van Roland Duchâtelet. Een verhuis naar Standard of zusterclub Charlton Athletic behoort tot de mogelijkheden.

Swansea City staat dicht bij een deal met Bafetimbi Gomis. De 28-jarige aanvaller is einde contract bij Lyon en onderging al medische tests bij de club uit de Premier League.

Gisteren konden we u al melden dat Sacha Kljestan in beeld is bij het Griekse Olympiakos Piraeus. De Amerikaan van paars-wit ligt er in balans met Fulham-speler Pajtim Kasami die de voorkeur geniet.

Club Brugge heeft een Franse doelman van Monaco op proef. Martin Sourzac is de naam. De 22-jarige goalie kwam vorig jaar op huurbasis uit voor RWDM Brussels.

Standard mag wakker worden op de transfermarkt. Michy Batshuayi zet wellicht eerstdaags zijn krabbel onder een overeenkomst bij Olympique Marseille, terwijl William Vainqueur Dinamo Moskou zal gaan versterken.

Aleksandar Jankovic en KV Mechelen zijn ondertussen nog steeds op zoek naar een assistant-trainer. De naam van Bart Goor viel al eerder Achter De Kazerne, maar ook Erik Deflandere en Tom Caluwé zijn opties.

Kenny Van Hoevelen staat dicht bij een overeenkomst bij OH Leuven. De verdediger lag de voorbije seizoenen onder contract bij KV Mechelen, maar werd uitgeleend aan het Nederlandse RKC Waalwijk.

Alfred Finnbogason zet zijn carrière wellicht verder in Spanje. Real Sociedad en sc Heerenveen zouden immers een akkoord hebben over de transfer van de voormalige aanvaller van Sporting Lokeren. Er gaat een bedrag van zo’n acht miljoen euro met de overgang gepaard.

Fernando heeft zijn toptransfer beet. De middenvelder trekt van FC Porto naar Manchester City. De Portugezen maakten bekend dat er een akkoord is tussen beide clubs, maar de ploeg van Kompany maakte de transfer nog niet officieel. Er zou een bedrag van vijftien miljoen euro op tafel gelegd worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties