Einde van de soap? "Transfer Suarez naar Barcelona afgerond"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 14 reacties
Einde van de soap? "Transfer Suarez naar Barcelona afgerond"
Foto: © Photonews

FC Barcelona zou Luis Suarez eindelijk beet hebben. De Catalanen hengelden al langer naar de diensten van de aanvaller, maar Liverpool deed al die tijd moeilijk. Pikant detail: het hield de Spanjaarden niet tegen om al shirts te verkopen in de officiële fanshop.

"De transfer van Luis Suarez naar FC Barcelona is afgerond", kopt het doorgaans goed ingelichte El Mundo Deportivo. "De aanvaller zal eerstdaags zijn handtekening zetten onder een contract op Camp Nou. Het prijskaartje zou tussen de 71 en 73 miljoen euro schommelen."

En vooral dat laatste zinnetje lijkt verrassend. The Reds vroegen namelijk lange tijd - lees: voor het bijtincident - een astronomisch bedrag van honderd miljoen euro, terwijl Barça bereid was om 'slechts' 75 miljoen euro op tafel te gooien. Uiteindelijk hebben de Catalanen dus nog een deeltje van die som afgepitst.

Suarez zal dus eerstdaags worden voorgesteld bij Barça, maar zal nog niet meteen spelen. De Uruguayaan zit momenteel een schorsing van vier maanden uit na het bijtincident met Giorgio Chiellini op het WK. De FIFA gaf zelfs al aan dat Suarez ook niet mag trainen met de groep, maar wellicht wordt op dat vlak nog een oogje dichtgeknepen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties