Vanden Stock: "Een van de grootste Anderlecht-transfers ooit"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 138 reacties
Vanden Stock: "Een van de grootste Anderlecht-transfers ooit"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht heeft dé transfer van de Belgische zomercarrousel gerealiseerd. De landskampioen heeft met een vijfjarig contract Steven Defour weten te overhalen om naar Brussel te komen. "Dit was geen gemakkelijke beslissing", beseft de speler.

Roger Vanden Stock presenteerde met de nodige fierheid de nieuwe paars-witte aanwinst. "We zijn bijzonder trots dat een speler van het kaliber van Steven Defour onze ploeg komt versterken", liet de voorzitter in een eerste reactie op de persbabbel weten.

"Dit is, volgens mij, een van de grootste transfers die Anderlecht ooit gerealiseerd heeft. Ik hoop dat de supporters onze nieuwkomer op prijs zullen stellen, zowel voor zijn talent als voor zijn winnersmentaliteit."

Defour: "Niet de gemakkelijkste beslissing"

Steven Defour sleepte twee titels met Standard in de wacht. Nu trekt hij naar de rivaal uit Brussel. "Dit was geen gemakkelijke beslissing. Dat geef ik gerust toe", aldus de 26-jarige middenvelder. "Anderlecht ging echter zeer overtuigend te werk wat de doorslag uiteindelijk gaf. Ik heb vijf prachtige jaren bij Standard gekend, maar nu geef ik alles voor Anderlecht."

Dadelijk leest u hier een uitgebreider verslag van de persconferentie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties