Reactie Racing Genk toont mentale sterkte zonder hoofdcoach

Racing Genk toont mentale sterkte zonder hoofdcoach
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk sleepte na een goede tweede helft een verdiend puntje uit de brand in Kortrijk. Na de match loofde Denier zijn spelers, terwijl die zelf het gevoel hadden dat er meer in zat.

Aernout Van Lindt in Kortrijk

Pierre Denier moest ook dit weekend nog depanneren als hoofdcoach van Racing Genk. En opnieuw zag hij zijn geliefde team op achterstand komen, maar eens te meer maakten de Limburgers het alsnog goed. "Ik moet dan ook chapeau zeggen aan mijn spelers voor hoe ze de tweede helft hebben gespeeld en het hebben opgepikt", aldus de interim-coach.

"Maar de kwaliteit en het spel zijn er nog niet. Het zou goed zijn als er deze week een hoofdcoach zou kunnen worden voorgesteld, om de klik te helpen maken die er nu nog niet is", is Denier duidelijk.

Op training amuseren we ons

De spelers toonden ook deze keer weer mentale sterkte. "Pierre heeft ons gezegd dat we de spirit van vorige week moesten oppikken. En dat hebben we na de rust ook gedaan", aldus Kabasele. "Op die manier hebben we de situatie toch nog rechtgezet. Het is maar een punt, we hadden er liever drie gehad."

"We hebben tijdens de rust ook met elkaar gepraat", vult Mboyo aan. "Mentale problemen omdat er nog geen coach is? Neen, alles loopt goed. Op training amuseren we ons en gaat alles goed. We moeten nu gewoon nog wat performanter worden voor doel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties