Reactie Claes en Vazquez leggen verschil in gretigheid bloot

Claes en Vazquez leggen verschil in gretigheid bloot
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen pakte meer dan verdiend de volle buit tegen Club Brugge. Het verschil tussen beide teams zat in de gretigheid die ze aan de dag legden. Malinwa als vanouds, blauw-zwart gewoon te slap in de duels. Glenn Claes legt uit, Victor Vazquez moet ootmoedig toegeven.

Door Aernout Van Lindt 

Het verschil in duelkracht tussen KV Mechelen en Club Brugge was groot Achter de Kazerne. Met de steun van het publiek waren de meeste twee ballen - de zogeheten rebounds - ook voor de thuisploeg. "We hebben de koppen bij elkaar gestoken", steekt uitblinker Claes van wal. "De voorbije weken gaven we al eens een voorsprong weg, deze keer wilden we absoluut karakter tonen."

"Als het met goed voetbal kan, zoveel te beter", ging hij verder. "Maar als dat niet kan, dan moest er minstens een goede mentaliteit zijn en scherpte in duel. Dat is ons vandaag gelukt, we wonnen de meerderheid van onze duels."

Niet klaar om te vechten

Als Mechelen door strijdlust veel duels won, betekent dat ook dat Club Brugge er veel verloor. "Het is hier altijd lastig. We kwamen op voorsprong, maar waren op een of andere manier niet klaar om te vechten", is Victor Vazquez eerlijk. 

"We hadden de 0-2 kunnen maken, maar het zat er net niet in. Daarna speelden we te traag en konden we het niet tonen. We vonden de oplossingen niet en hebben allemaal samen verloren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties