Ook De Sutter zag Castillo ontbolsteren: "Als we maar kampioen worden"

Ook De Sutter zag Castillo ontbolsteren: "Als we maar kampioen worden"
Foto: © Photonews

Tom De Sutter is zo goed als klaar voor zijn terugkeer. De aanvaller van Club Brugge lag de voorbije weken in de lappenmand met een pubalgie. De partij bij KRC Genk komt (wellicht) te vroeg, maar donderdag tegen Torino wil hij klaar zijn voor de strijd.

"Ik heb in het verleden geleerd dat je honderd procent fit moet zijn om opnieuw te beginnen", valt Tom De Sutter in Het Laatste Nieuws met de deur in huis. "Anders riskeer je te hervallen. Of ik me niet beter op het einde van vorig seizoen had laten opereren? Nee, want in het verleden evolueerde de blessure goed. Dat was ook tijdens mijn vakantie het geval. Het liep pas mis toen ik opnieuw op het veld kwam."

Ondertussen speelde Nicolas Castillo zich in de harten van de blauw-zwarte fans. "En ik gun het die jongen echt", glimacht de aanvaller. "Nicolas heeft in Zuid-Amerika letterlijk alles opgegeven, hé. Stel je dan eens voor dat het sportief tegenvalt. Die concurrentie is normaal bij een topclub. Bovendien strijden we dit seizoen op drie fronten. Dan is zo'n extra pion alleen maar goed voor Club Brugge."

Ik gun Castillo het succes echt

Ondertussen droomt blauw-zwart eindelijk nog eens van de titel. "En ik vind dat we versterkt zijn tegenover vorig seizoen", besluit De Sutter. "Vadis Odjidja-Ofoe en Maxime Lestienne vertrokken dan wel, maar de nieuwkomers lieten op training goede dingen zien. Of de titel dan een logisch gevolg is? Dat is het doel, hé. En het maakt me niet uit om dan een hoofd- of bijrol te vertolken. Als we maar kampioen worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties