Reactie Milec: "Dit verdienden we echt niet"

Milec: "Dit verdienden we echt niet"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Martin Milec verloor vanavond met Standard met het kleinste verschil van Feyenoord. De rechtsback had, net als de rest van Standard, zijn twijfels bij de goals, maar zag ook positieve punten.

Sander De Graeve in Rotterdam

"Ik stond echt dichtbij de fase bij die eerste goal. Ik keek, maar ik zag echt niemand die bal raken. De ref besliste van wel en dus waren we wat in shock en teleurgesteld", aldus Trebel. Ook bij de tweede goal was er discussie. "Ik zag het niet, maar al de andere spelers zeiden dat het handspel was. Ik geloof hen."

Feyenoord was niet op hun sterkst

Toch stak hij ook de hand in eigen boezem. "Misschien waren we niet genoeg geconcentreerd bij die twee domme tegengoals. Voor het overige vond ik ons goed georganiseerd verdedigen, dat maakt het nog meer frustrerend." Er viel volgens de back iets te rapen bij de Rotterdammers.

"Ze waren niet op hun sterkst en wij gaven ons echt voor de volle 200%. Dat moet ook, we moeten alles geven voor deze club en deze fans. We verdienen hier echt niet te verliezen. Zij misten een 100% kans, maar hun goals vielen uit de lucht. dit is erg zuur", besluit Martin Milec.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties