Bossut gefrustreerd: "Desnoods stamp ik er karakter in"

Bossut gefrustreerd: "Desnoods stamp ik er karakter in"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sammy Bossut, 2,5 maand geleden nog in Brazilië aan de slag, moet zich nu mengen in de degradatiestrijd met Zulte Waregem. Na de wedstrijd tegen Lierse dropen de frustraties er vanaf. En de doelman gaf die ook de vrije loop.

"We hebben niemand als Thorgan Hazard, niemand die een pass kan geven. Onze voorzetten lijken op niets. Een duel verliezen aan het penaltypunt waardoor een goal valt? Onbegrijpelijk!" Het is maar een greep uit de woordenvloed die Bossut zaterdag eruit smeet. De doelman heeft het gehad. "Er moet karakter in de ploeg komen en desnoods stamp ik het erin", zei hij.

Domheid? Onwil?

Vooral de afspraken die vooraf gemaakt worden en die niet uitgevoerd worden, zitten Bossut hoog. "Vooraf knikt iedereen dat hij het begrepen heeft, maar tijdens de match zie je daar niets meer van. Is het domheid? Is het onwil? Ik weet het niet."

En Bossut ziet maar één oplossing: "Er moet kwaliteit bijkomen. Er zijn te veel jongens die onder hun niveau spelen, maar tot nieuwjaar moeten we het met deze groep doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties