Reactie De Sutter: "Ik was zelfs eventjes buiten bewustzijn"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
De Sutter: "Ik was zelfs eventjes buiten bewustzijn"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tom De Sutter kreeg gisteren tegen Standard de voorkeur op Nicolas Castillo en Obbi Oularé. De aanvaller scoorde dan wel niet, maar zag blauw-zwart met 3-0 winnen. "Ik vind het alleszins een terechte score. Standard heeft amper kansen gekregen."

Cédric De Volder in Brugge

Club speelde een meer dan aardige eerste helft, maar zakte na de rust opnieuw in. "Maar ik denk dat we op voorhand hadden getekend voor dit resultaat. Het is bovendien soms moeilijker voetballen dan tegen elf spelers, hoor. Standard trok na die rode kaart een dubbele muur op en begin dan maar oplossingen te zoeken."

Sinds zijn terugkeer scoorde De Sutter aan de lopende band. Gisteren zweeg het kanon. "Ik ben een beetje ziekjes. (lacht) Nee, het maakt helemaal niet uit wie de doelpunten scoort. Het is vooral belangrijk dat we de overwinning hebben gepakt tegen Standard. Thuis loopt het allemaal heel goed, maar hopelijk beginnen we nu ook buitenshuis punten te pakken."

De Sutter ging een tiental minuten voor affluiten naar de kant na een duel met Dino Arslanagic. De verdediger van Standard werd zelfs - achteraf gezien zonder erg - naar het ziekenhuis gebracht. "Ik was eventjes buiten bewustzijn", besluit De Sutter. "Ik wou eigenlijk terug het veld op, maar dat werd me afgeraden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties