Degryse over Mitrovic: "Met dat lichaam kan je niet hard werken"

Caroline Tonnelier
| 46 reacties
Degryse over Mitrovic: "Met dat lichaam kan je niet hard werken"
Foto: © photonews

Gisteren was het al een gespreksonderwerp in Stadion, maar ook in Extra Time werd teruggekomen op de fysieke paraatheid van Aleksandar Mitrovic. Vooral Marc Degryse was hard voor de spits van Anderlecht.

Peter Van den Bempt wees op het verschil tussen de Mitrovic van gisteren en die van het begin van het seizoen. "In de eerste wedstrijd tegen Moeskroen stond hij scherp en was hij beweeglijk." Daarentegen von de analist hem de voorbije wedstrijden erg passief. Zijn prestatie tegen Galatasaray vond hij dramatisch. "Telkens viel alles stil toen hij de bal kreeg."

Degryse toont weinig begrip voor de extra kilo's die Mitrovic meezeult. "Ik snap niet hoe het kan. Met dit lichaam kan je niet hard werken. Het is ergerlijk. Hij krijgt het vertrouwen van de trainer, want er is ook geen concurrentie, geen tweede speler met zijn profiel. Hij kreeg ook steun van de supporers, dan moet hij iets terugdoen."

"Hij ziet er een beetje uit als een arbiter"

Ook Mulder begreep er niets van. "Is dit echt Mitrovic?", zo was zijn eerste reactie. De Nederlander denkt dat er iets niet goed zit in het kopje van de aanvaller. "Het lijkt mij dat hij zich niet goed voelt. Dit is een mentale kwestie, meer dan een fysieke. Hij ziet er een beetje uit als een arbiter." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties