Reactie Meunier: "Niet het beste Club Brugge"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 8 reacties
Meunier: "Niet het beste Club Brugge"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge won gisteren met 3-0 van Standard in een incidentrijke topper. Meunier gaf achteraf toe dat de omstandigheden hielpen om de zege binnen te halen. Hij was niet zo tevreden over het niveau van zijn ploeg.

Sander De Graeve in Brugge

"De bedoeling voor de match was om opnieuw in de kopgroep te geraken", haalde Meunier er even de wielersport bij. "De zesde plaats, dat moeten we toegeven, voor een club als Club Brugge was dat te weinig." Met de zege tegen Standard kwam daar verandering in. De Bruggelingen staan nu op plaats vier met één punt minder dan Gent en Lokeren en op vijf stuks van Anderlecht

"Ok, de match werd al snel beïnvloed door die rode kaart van Enoh, die volgens mij overigens terecht was. We zagen ook niet het beste Club Brugge. We kregen twee strafschoppen en die laatste goal van ons was een defensieve fout, maar we hebben gedaan wat we moesten doen. Scoren en de nul houden."

Soms moeilijk samenspelen met Izquierdo en Gedoz

Gedoz en Izquierdo, de twee Zuid-Amerikanen, deden het goed, maar toch blijkt het niet altijd makkelijk om met hen te spelen. "Ze zijn gulzig, hé. Ze houden graag de bal bij. Het zijn toffe kerels, maar soms is het moeilijk samenspelen wanneer je amper de bal krijgt. Deze keer was het wel efficiënt."

"De penalty werd op Izquierdo gemaakt en van Felipe Gedoz weten we intussen al dat hij een serieuze versterking is." Club zal beide jongens nog kunnen gebruiken. Het moet de komende weken nog tegen Gent en Lokeren, beide ploegen staan een puntje boven de troepen van Michel Preud'Homme.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties