Mitrovic gaat de discussie met fans aan

Mitrovic gaat de discussie met fans aan
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aleksandar Mitrovic speelt de volgende zeven dagen met de Servische ploeg tegen Armenië en Albanië. Besnik Hasi bidt dat zijn spits niet te veel minuten krijgt, want het Servische woelwater zit quasi op zijn tandvlees en moet in het Constant Vanden Stock-stadion aan zijn imago gaan werken.

Dat probeerde hij gisteren trouwens ook al. Na de match werd hij door Steven Defour meegetroond naar de supporters om er met hen te gaan praten. De fluitjes waren tegen Genk immers alweer niet ver weg, want Mitrovic liet (alweer) een lome indruk en lijkt rust nodig te hebben om aan zijn conditie en scherpte te werken.

Die luxe heeft Hasi echter niet en met de komende interlandweek op komst moet hij vrezen dat hij een nog vermoeidere Mitrovic terugkrijgt. "Het was hem aan te zien dat hij vertrouwen miste", vond Hasi. "Die kritiek weegt zwaar op hem. Ik liet hem negentig minuten staan omdat Genk achteruit kroop en ik iemand met zijn postuur nodig had in de box. Maar zijn acties waren ongelukkig, net als die van al mijn aanvallers."

Mitrovic probeerde de fans te sussen, die voor de match een spandoek omhoog hielden met 'Mitrogoal, we believe in you'. Hij ruilde zijn shirt voor een Servische vlag, maar benieuwd of dat voldoende gaat zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties