Vandereycken verschijnt nog eens: "Voor Lotte heb ik alles over"

Vandereycken verschijnt nog eens: "Voor Lotte heb ik alles over"
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

René Vandereycken leeft nog! Sinds 2009 was de man - bewust - van het toneel verdwenen. Na zijn ontslag als bondscoach vermeed hij de media angstvallig en kwam hij zelfs niet meer naar de stadions afgezakt. Voor de verjaardag en huldiging van Raoul Lambert maakte hij een uitzondering.

"Voor ‘Lotte’ heb ik alles over. Hij is een vriend voor het leven", zegt hij op de site van Club Brugge. Samen met andere iconen van blauw-zwart vormde hij een erehaag voor 'Lotte'. "Waarom ik nu die grote uitzondering maak? In je vraag, zit grotendeels  mijn antwoord verweven. Omdat Raoul me het gevraagd heeft en ik voor hem alles over heb. Hij was niet alleen tijdens mijn spelersloopbaan bij Club een fantastische ploegmaat. In deze periode is er tussen onze beide gezinnen ook een onmeetbare vriendschapsband ontstaan."

"‘Lotte’ is een vriend voor het leven. En dat is wederzijds. Raoul en zijn echtgenote Hedwige verlaten bij manier van spreken amper Brugge, maar als wij hen uitnodigen in ‘het verre Limburg’, aarzelt hij geen ogenblik. Dat zegt alles over onze wederzijdse hechte band.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties