Sprokkels: Ook Oulare en Engels zijn klaar voor vanavond

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Sprokkels: Ook Oulare en Engels zijn klaar voor vanavond
Foto: © Photonews

Overal ter wereld is men momenteel lekker aan het ballen. Gevolg: veel kleine nieuwtjes. Onze redactie giet die dagelijks in een handig overzicht.

Oulare en Engels zijn er klaar voor

Het is al lang geen geheim meer dat Bjorn Engels een fervente Arsenal-fan is. Ook zijn teamgenoot Obbi Oulare heeft de Gooner-koorts stevig te pakken.

Lierse ziet Keita enkele weken uitvallen

Lierse SK zal het even zonder Alhassane Keita moeten stellen. De Guineeër viel zondag tijdens de eerste helft van Lierse-AA Gent out met een blessure. Na een echo bleek dat hij een scheurtje opliep in de hamstrings. De aanvaller zal hierdoor enkele weken out zijn.

Ibracadabra mist Nicosia

Zlatan Ibrahimovic zal er niet bij zijn in het CL-duel in en tegen Hapoel Nicosia. De Zweedse steraanvaller blijft op de sukkel met een heupblessure. Zijn aantreden in de topper tegen Marseille komende zondag zou niet in het gedrang komen.

Santini traint terug mee

Ivan Santini is terug op het trainingsveld van KV Kortrijk. Helemaal fit is hij na een schouderblessure nog niet, maar hij trainde wel al mee. Positief geluid dus van de Kerels.

Duel tussen OHL en Antwerp verplaatst

De match tussen OH Leuven en Antwerp FC werd een dagje vervroegd. De partij verschoof van zaterdag 13 december naar vrijdagavond 12 december (20u30).

Chili wil de mundial van 2030 binnenhalen

De kans bestaat dat het WK van 2030 net als de editie van dit jaar in Zuid-Amerika neerstrijkt. Chili wil de mundial over zestien jaar binnenhalen. Het land was in 1962 al eens gastheer en denkt aan Uruguay als mede-organisator.

Lampard wil bij City blijven

Frank Lampard keert normalerwijze op 1 januari terug naar zijn Amerikaanse werkgever New York City FC. De 36-jarige middenvelder hoopt echter het hele seizoen bij The Citizens af te werken.

Arsenal maakt werk van contractverlenging Walcott

Theo Walcott heeft er wegens blessures niet zijn leukste periode bij Arenal opzitten. Nu de winger bijna terug fit is, wil Arsenal hem langer aan zich binden. Zijn huidig contract loopt tot 2016, maar er wordt intussen gesproken om dat open te breken.

De verloren vogels keren terug

Okriashvili kwam al aan in Genk en ook Sheldon Bateau mogen we binnenkort opnieuw in ons land verwachten. Hij zit al weken vast in Trinidad & Tobago met visumproblemen, maar zou vandaag kunnen vertrekken.

Cercle even zonder N'Diaye

Bij Cercle blesseerde N'Diaye zich aan de knie tegen KV Kortrijk. Hij is mogelijk weken out. Dussenne zat op de bank wegens een blessure aan de rug, maar hij hervat.

Trekt Lierse voormalig Bosnisch international aan?

Bij Lierse zou 25-jarige middenvelder Ivan Sesar aan het testen zijn. De Bosniër kwam al twee keer uit voor zijn nationale ploeg, maar zit momenteel zonder club. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties