Denswil over zijn transfer: "Geen stap terug"

Denswil over zijn transfer: "Geen stap terug"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Stefano Denswil werd voorgesteld als de eerste aanwinst van Club Brugge en kan door het snelle afronden van de transfer nog aansluiten op de stage. Voorlopig heeft de Nederlander niets dan lof voor zijn nieuwe club.

In een interview op de website van blauw-zwart staat te lezen dat Ruud Vormer hem mee overhaalde om naar Brugge te trekken. "Niet twijfelen Stef. Je zult het bij ons hartstikke naar je zin hebben", zo vertelde de middenvelder aan zijn landgenoot.

Opmerkelijk: Vormer haalde zelfs de vergelijking met Feyenoord naar boven om de Ajax-man te overtuigen, en dat werkte. "Zoals Ruud Vormer me zei kan deze club op alle gebied de vergelijking met Feyenoord doorstaan. Een grote familieclub waar de supporters in alle omstandigheden achter de spelersgroep staan."

"Voelt zeker niet als een stap terug"

Ondanks interesse uit een aantal grote voetballanden twijfelt Denswil niet. "Voor mijn ontwikkeling als jonge voetballer is Club Brugge de juiste keuze. Het voelt zeker niet als een stap terug, integendeel." De verdediger is dan ook ambitieus: "We willen gewoon de titel!", zo klinkt het. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties