Luis Enrique doorstaat spervuur aan vragen
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Luis Enrique doorstaat spervuur aan vragen
Foto: © SC

Luis Enrique heeft al in betere omstandigheden de pers te woord gestaan in aanloop naar een wedstrijd. Richting de bekerwedstrijd donderdag tegen Elche kreeg de Catalaanse oefenmeester een spervuur aan vragen op hem afgevuurd.

Het transferverbod, de competitienederlaag van zondag, de relatie met Messi, het opstappen van Zubizarreta en Puyol én zijn eigen positie. Alle thema's passeerden de revue op de persbabbel.

Over zijn functie als hoofdcoach - hij zou voor twee cruciale matchen staan - was Enrique duidelijk. "Een ultimatum heb ik nooit gehad en ook nu is daar geen sprake van."

Zubi

Met het ontslag van Zubizarreta heeft de T1 van Barça het wel moeilijk. "Zubi heeft me tenslotte naar hier gehaald en was altijd loyaal tegenover me."

Ook de kritiek die in de spelersgroep zou ontstaan op het feit dat hij de opstelling pas op de wedstrijddag kenbaar maakt, moest Enrique counteren. "Daar ben ik niet van op de hoogte. Ik verander dat dus niet."

Het probleem 'Messi' vormde tot slot de hoofdbrok van het persmoment. Is de relatie tussen hem en de Argentijnse balvirtuoos vertroebeld? "Ik praat nog altijd met hem, zelfs meer dan met de andere spelers. Hoe vaak? Dat hou ik niet bij en breng ik ook niet naar buiten", besloot Enrique ietwat nukkig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties