Hasi mist meer dan halve basisploeg, maar ziet oplossingen

Hasi mist meer dan halve basisploeg, maar ziet oplossingen
Foto: © photonews

Anderlecht speelt dit weekend tegen Lierse en Besnik Hasi is er niet volledig gerust op. De coach van paars- wit mist maar liefst negen potentiële basisspelers en moet dus creatief omgaan met wat er overblijft.

Fabrice N'Sakala trainde nog niet met de groep deze week nadat hij op de laatste dag van de stage een blessure opliep. "Maar het komt in orde. Morgen traint hij met de groep mee", aldus Hasi. "Ook Andy Kawaya moet normaal gezien morgen aansluiten. Hij kreeg deze week een infiltratie in de enkel."

Nuytinck heeft de individuele training dan weer opgedreven en zou volgende week bij de groep kunnen aansluiten. De match tegen Lierse komt echter nog te vroeg. 

Blijft de vraag hoe Hasi zijn middenveld gaat stofferen. "Ik had overwogen om het systeem te wijzigen, maar door het uitvallen van Dennis heb ik dat opgegeven. Wie er op zijn plaats gaat spelen? Tielemans zou kunnen, maar ik zie hem liever lager spelen."

Een indicatie dat Defour mogelijk een rijtje opschuift. "Ik verwacht ook meer van Youri. Hij moet meer volume in zijn spel leggen en beslissender zijn. Zoals Dennis dat geleerd heeft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties