Jonathan Blondel stopt er mee: "Zwaar afscheid, toch opluchting"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 9 reacties
Jonathan Blondel stopt er mee: "Zwaar afscheid, toch opluchting"
Foto: © Photonews

Jonathan Blondel is niet langer profvoetballer. De middenvelder heeft zopas meer uitleg gegeven over de redenen van het einde van zijn carrière. "En het afscheid is een teleurstelling, maar tegelijk is het ook een opluchting."

Een niet-helende achillespeesblessure - 18 maanden was hij al buiten strijd - noopte Blondel ertoe om zijn contract bij blauw-zwart te willen ontbinden.

Geen beterschap meer in het vooruitzicht, dus vandaag volgt er enkel nog een afscheid van de fans voor de match tegen KV Mechelen. "Ik ben teleurgesteld dat het zo moet eindigen, maar tegelijkertijd is het ook een opluchting", aldus Blondel zelf.

"Het was niet makkelijk met alle blessures die ik had in mijn carrière. Mijn lichaam zegt nu gewoon stop. Het ging gewoon niet meer, dit is dus voor iedereen de beste oplossing."

Vanaf nu ben ik Clubsupporter

"Vanavond neem ik afscheid van de fans en dat zal pijn doen aan het hart", geeft Blondel nog mee op de persconferentie in Jan Breydel. Toch zal het niet de laatste keer zijn dat hij in het stadion is.

"De fans stonden altijd achter me, vanaf nu ben ik een van hen: vanaf nu ben ik Club-supporter", laat hij er geen twijfel over bestaan. 

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties