Daarom haalt Essevee nog play-off 1

Daarom haalt Essevee nog play-off 1
Foto: © photonews

Zegt u het maar: was u een van de dromers die het zelfs na de dramatische 6 op 30 nog goed zag komen met Zulte Waregem? En dan hebben we het niet over 'operatie redding', maar wel degelijk over 'top-6'. Neen? En nu dan?

6 op 30. Het stond als een paal boven water: het ging niet goed met Zulte Waregem. De manier waarop dit seizoen in de heenronde verloren werd van Waasland-Beveren, Lierse en later nog Cercle Brugge was droef. 

Daarin zat natuurlijk ook meteen de kiem voor iets anders: tegen een aantal hogergerangschikte teams lukte het wél. Lokeren, Gent, Genk, Oostende, Standard en Kortrijk werden dit seizoen al eens geklopt. Wie al die teams kan kloppen, komt uiteraard nog in aanmerking voor de top-6.

Makkelijk programma

Bovendien zijn de resterende acht wedstrijden hoopgevend: nog 5 thuiswedstrijden, enkel nog een echt moeilijke verplaatsing naar Anderlecht en nog een aantal aantrekkelijke duels tegen mogelijke rechtstreekse concurrenten voor play-off 1.

Last but not least heeft Essevee een pak kwaliteit bijgekocht: met Kaya, Cordaro en zelfs Gimbert staan er drie spelers in het aanvallende compartiment die meteen een echte versterking zijn. (AVL)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties