Reactie McLeish: "Zo worden onze jongeren telkens beter"

Robby Morren
Robby Morren
| 9 reacties
McLeish: "Zo worden onze jongeren telkens beter"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alex McLeish leidde Genk tegen Moeskroen naar drie belangrijke punten. Opdracht volbracht met een bijzonder jonge ploeg. "Dit is opnieuw wat extra ervaring voor hen."

Robby Morren in Genk

"Ik voelde dat het wat langer kon duren vooraleer we de opening vonden. We hadden de match van Moeskroen tegen Gent goed bestudeerd. In het begin was het wat zoeken. Het ontbrak ons aan inspiratie en het tempo moest omhoog", blikte McLeish terug.

"We leren de spelers zaken bij op training." Zo vroeg de coach aan Gorius om af en toe wat meer risico in zijn passes te leggen. "Julien is niet gewend om de bal achter de defensie te gooien, maar die pass leidde wel tot onze eerste goal. Het is mooi te zien dat de spelers oppikken wat je ze leert."

Mooi om te zien dat spelers oppikken wat je hen leert

"Na ons openingsdoelpunt moest Moeskroen op zoek naar een goal, kwam er meer ruimte en scoorde Benji de 2-0. Dit is een mooie overwinning voor het team. Dit is toch weer een nieuwe stap en wat extra ervaring voor onze jonge spelers. Als ze meer ervaring opdoen, zullen ze alleen maar beter worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties