Wie haalde het team van de week?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 10 reacties
Wie haalde het team van de week?
Foto: © SC

Met speeldag 25 in de geschiedenisboeken resten er ons nog vijf speeldagen eer we eindelijk aan de play-offs beginnen. We blikken nog één keer terug op het voetbal van dit weekend met het team van de week.

Doel

Tussen de palen was het enorm moeilijk kiezen dit weekend. Bajkovic was top, Verhulst meer dan degelijk en ook Pennneteau zou op veel maandagen makkelijk het team halen. Toch viel de keuze op Olivier Werner. Wat die uit zijn handschoenen schudde tegen Anderlecht was fenomenaal.

Verdediging

Achterin kiezen we voor drie man. Maxime Chanot leidde voor Kortrijk de oorlog tegen Club Brugge en Ingason maakte een debuut waarover je naar huis kan schrijven bij Lokeren. Zonder matchritme toch degelijk acteren, knap. Verder verdient ook Maxime Colin zijn plek in het team van de week. Hij was vooral aanvallend sterk tegen Cercle.

Middenveld

Op het middenveld werd het drummen voor de plaatsjes. Jongens als Brecht Dejaegere en Gertjan De Mets haalden het net niet. Centraal hebben we een drietal om ú tegen te zeggen. Milinkovic-Savic zorgde ervoor dat Racing Genk terug de top-zes in kwam.

Verder was De Sart met twee assists de man tegen Mouscron-Péruwelz en was Kasmi niet af te stoppen tegen Zulte Waregem. Twee goals zorgden mee voor de stuntzege van de Pallieters. Op de flanken vinden we een wervelende Matton en de verrezen Anthony Vanden Borre.

Aanval

Voorin stak er dit weekend één speler bovenuit. Moses Daddy-Ajala Simon was werkelijk weergaloos tegen Westerlo. Kenneth Schuermans heeft wellicht nog nachtmerries van zijn dribbels. Met twee assists en een goal speelde hij Westerlo helemaal zoek.

In Luik kregen we de succesvolle terugkeer van Imoh Ezekiel. Hij scoorde meteen en Standard lijkt nog een te duchten tegenstander te worden voor de toppers in play-off 1.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties