Reactie Hamad kantelde de match: "Eerste goal in meer dan een jaar"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Hamad kantelde de match: "Eerste goal in meer dan een jaar"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De held van Sclessin vanavond, naast de uitstekende acterende Carcela en Ezekiel, was zonder twijfel Hamad. De Zweedse nieuwkomer zorgde met een goal en een assist voor de ommekeer.

Sander De Graeve en Jordan Horwood in Luik

Hamad scoorde een belangrijke frommelgoal. "Het was een heel intelligente pass van Ezekiel. Hij kreeg de bal in de zestien, zag me en gaf me meteen het leer. Het was niet mijn beste schot, maar hij zat binnen, dat is altijd het belangrijkste." Hij was bijna vergeten hoe het voelde, scoren. "Het was meer dan één jaar geleden dat ik nog eens scoorde in een officiële match."

Standard kwam dankzij hem nog terug. "Na de 1-2 was het een echte uitdaging, maar we hebben de handschoen opgenomen. Mentaal staan we sterk, zo konden we er toch nog op én over gaan", aldus de Zweedse aanwinst van de Rouches. 

Niet makkelijk invallen

Hij is nog maar net bij Standard, maar het gaat beter en beter. "Het is niet makkelijk invallen in zo'n match, maar het belangrijkste is dat ik mijn stinkende best deed. Het is mijn derde match, ik begin me hier goed te voelen. Ik ben nog geen honderd procent, maar voel me klaar om negentig minuten te spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties