Werk aan de winkel voor De Camargo

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 9 reacties
Werk aan de winkel voor De Camargo
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Igor De Camargo vierde gisteravond zijn terugkeer in de basis bij Standard. Nu ja, vierde... zijn transfersoap is bij het Luikse publiek nog lang niet vergeten en vergeven.

Sander De Graeve in Luik

Dat hij meteen opnieuw als kapitein het veld op kwam, schoot bij enkele supportersgroepen in het verkeerde keelgat. Bij zijn vervanging werd het pas echt duidelijk. Hij kreeg lang niet zoveel boegeroep als de verguisde Mujangi Bia, maar toch werd het duidelijk dat hij geen sant in eigen Sclessin meer is.

De Camargo valt overigens weinig te verwijten. Wanneer je je als speler instelt op een transfer en de voorzitter geeft zijn fiat, dan ben je in je hoofd al bij je nieuwe club. Wanneer je dan op een ultiem njet stuit van de coach, is het begrijpelijk dat je even tijd nodig hebt om alles terug op Standard te zetten.

Hij verdient dit niet

Toegegeven, zijn wedstrijd leek nergens naar, maar De Camargo werkte en wroette dat het een lieve lust was. Een gebrek aan inzet kan je hem moeilijk verwijten. Het zal nog even duren eer Sclessin bijdraait, maar De Camargo verdient dit niet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties