Reactie "Nicklas kan dé verrassing van play-off 1 worden"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 19 reacties
"Nicklas kan dé verrassing van play-off 1 worden"
Foto: © Photonews

Nicklas Pedersen beleefde zijn moment van het jaar in de laatste minuten tegen Lierse. Hij scoorde na maanden blessureleed zijn eerste doelpunt van het seizoen.

Sander De Graeve in Gent

Vanhaezebrouck glunderde achteraf. "Pedersen kan misschien wel de verrassing van play-off 1 worden. Hij zit nog niet helemaal op niveau, maar is daar echt naartoe aan het werken. Het is alsof hij opstond uit de doden. Velen hadden hem al afgeschreven, hadden gezegd dat het nooit meer goed zou komen, maar hier zijn we blijven geloven."

Het voelde als een goal van aan de middellijn

Ook Pedersen zelf was in de wolken. "Ik was bijna vergeten hoe het voelde om te scoren, wat een fantastisch gevoel, hier wachtte ik al héél lang op", aldus de Deense aanvaller van Gent. "Het was een intikkertje, maar het voelde als een doelpunt van aan de middellijn." Pedersen kwam al tegen Anderlecht 45 minuten in actie, maar toen zat het gevoel nog niet goed."

"Ik voelde me nog zwaar, kon niet alles zo goed verdragen. Sinds enkele weken voel ik me veel lichter. We hebben hard getraind deze week, maar ik kon het aan. Het zal wel niet makkelijk zijn om me in de basis te knokken, de jongens doen het goed, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties