"Verschueren betaalde twee meisjes om me te bespioneren"

"Verschueren betaalde twee meisjes om me te bespioneren"
Foto: © Photonews

Luc Nilis had in zijn tijd bij Anderlecht te maken met Michel Verschueren. 'Gene simpele', om het zacht uit te drukken. Andere tijden, andere wetten en spelers gingen na een match nog eens duchtig gaan stappen. Maar niet zonder medeweten van 'The Silver Fox'.

"Verschueren wist veel. Soms te veel", lacht Nilis in HLN. "Ik heb mij heel lang afgevraagd: hoe weet hij dat nu weer? Het gebeurde dat na een training Verschueren op mij afstapte en langs zijn neus weg zei: 'Het was laat, hé, vannacht. Let daarmee op.'"

Maak die meisjes toch niet kapot

"Ik begon echt te geloven dat hij mij bespioneerde. Tot ik op een dag aan de spelersbus twee meisjes zag staan praten met onze busschauffeur. Ze deden zich voor als groupies. Ineens viel mijn frank: het waren twee meisjes die ik al eens gezien had op dezelfde plaatsen waar ik uitging in het Hasseltse. Ik dacht: zo weet die Verschueren alles", knipoogt Nilis.

"De volgende dag ging ik naar Verschueren: 'Mister Michel, je moet het die meisjes niet aandoen om ons te volgen tot zeven uur 's morgens. Je maakt die meisjes kapot - doe al die moeite niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties