Goudhaantje Anderlecht moet geld in het laatje brengen

Goudhaantje Anderlecht moet geld in het laatje brengen
Foto: © Photonews

Anderlecht rekent op de doelpunten van Aleksandar Mitrovic. Maar hoe lang zullen ze dat nog kunnen doen? Een transfer in de zomer lijkt er aan te komen en als ze met de euro's komen zwaaien, zal er weinig aan te doen zijn.

Natuurlijk is er ook interesse vanuit het verre Rusland, maar Nenad Jestrovic, nog altijd zijn makelaar, was daar duidelijk over. "De roebels interesseren ons niet. Mitrovic wil zijn carrière sportief verder uitbouwen en daarom wil hij naar een Europese topcompetitie. En daar is hij klaar voor", aldus Jestrovic.

Ook bij Anderlecht weten ze dat het moeilijk wordt om de 20-jarige Serviër in het Astridpark te houden. "Maar er zullen centen op tafel moeten komen", knikte Herman Van Holsbeeck al heftig. Anderlecht wil immers een veelvoud van de 5 miljoen euro die ze aan Partizan Belgrado betaalden.

20 miljoen?

En aangezien er in de deal ook besproken is dat Partizan nog een percentage van de transferprijs opstrijkt, zal die tegenwoordig dicht bij de 20 miljoen euro liggen. Geen probleem voor clubs uit de Premier League, genre Newcastle United, dat Mitrovic al een hele tijd zit op te vrijen.

Maar ook de Portugese topclub Benfica zou dat op tafel willen leggen. Het bedrag dat paars-wit echt voor ogen heeft, is nog koffiedik kijken, maar de zomerperiode wordt dus weer een stressperiode voor Van Holsbeeck. Mitrovic zelf maakt er ook geen geheim van dat hij graag naar Engeland wil. Benieuwd welke wendingen er nog gaan komen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties