Simon en Neto op weg terug, maar onzeker voor Charleroi

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Simon en Neto op weg terug, maar onzeker voor Charleroi
Foto: © photonews

KAA Gent neemt het komende zaterdag op tegen Sporting Charleroi. Bij de Buffalo's is het uitkijken of Renato Neto en goudhaantje Moses Simon al dan niet in de wedstrijdkern zullen zitten.

Timothy Collard in Gent

Simon moest tijdens de vorige wedstrijd, tegen Kortrijk, de strijd staken met een blessure aan de enkel. Vandaag (donderdag, nvdr.) liep de pijlsnelle Nigeriaan nog met een stevig ingepakte enkel rond, maar trainde hij al wel individueel met de bal.

Of het goudhaantje van de Buffalo’s snel genoeg zal herstellen om dit weekend in actie komen, is vooralsnog niet duidelijk. “Als er morgen geen reactie is, dan zit hij misschien in de wedstrijdselectie. Maar ik zal hoe dan ook geen spelers opstellen die maar aan 80% van hun kunnen zitten”, aldus coach Hein Vanhaezebrouck op zijn wekelijkse persbabbel

Het gaat de goede kant uit met Neto

Renato Neto trainde net als Simon vandaag nog apart met bal. “Het gaat de goede kant met hem uit. Het is een positieve evolutie, maar het is nog niet duidelijk of hij dit weekend alweer in actie kan komen”, klonk het tot slot bij de coach van Gent.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties