Izquierdo baalt: "Die bal moest binnen, maar..."

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 14 reacties
Izquierdo baalt: "Die bal moest binnen, maar..."
Foto: © photonews

Club Brugge en Dnipro Dnipropetrovsk hielden het donderdagavond op een brilscore. José Izquierdo liet een uitgelezen kans onbenut en dat beseft de Colombiaanse sneltrein van blauw-zwart maar al te goed.

Timothy Collard in Brugge

“Het was inderdaad een grote kans. Zulke kansen zijn schaars in wedstrijden als deze en eigenlijk moet je die dan ook altijd afwerken”, is Izquierdo heel eerlijk. “Maar er speelt ook een keeper mee, en die keeper deed het goed en hield me van een goal.”

Voorts was het niet altijd even prettig voetballen voor de flankspeler van Club Brugge. “De ruimtes waren klein en het was moeilijk om openingen te vinden. De ruimte lag op de flank, maar dan nog was het niet evident om uit één tegen één-situaties gevaar te creëren.”

"Zorgen dat we klaar zijn voor komst van Anderlecht"

Maar Izquierdo ruikt toch de halve finales. “Dit is al bij al een goed resultaat, vind ik. We hebben zeker en vast de kans om daar tot scoren te komen en ons te plaatsen voor de halve finales.”

Eerst volgt er wel nog een kraker in play-off 1, thuis tegen RSC Anderlecht. “We hebben weinig dagen rust, maar dat wisten we op voorhand. Zondag staat er een belangrijke match op het programma. We gaan voldoende rust nemen en zorgen dat we klaar zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties