De mening van onze lezers: "Het is goed dat Anderlecht in het Eurostadion zal spelen"

Lander Marin
| 13 reacties
De mening van onze lezers: "Het is goed dat Anderlecht in het Eurostadion zal spelen"
Foto: © Photonews

Gisteren vroegen we onze lezers wat ze ervan vonden dat Anderlecht in het Eurostadion zal spelen. De reacties lagen uiteen, maar bij de twee keuzemogelijkheden was er toch een duidelijke favoriet.

Het debat kan u HIER nog eens nalezen.

61,86% van de stemmers vindt dat er niks fout is aan het feit dat Anderlecht in het stadion van de Rode Duivels zal spelen. Op die manier wordt het regelmatig gebruikt, en ze betalen er huur voor.

35,59% van de stemmers denkt dat Paars-Wit op die manier een oneerlijke voorsprong zal krijgen op de rest van de Belgische clubs.

Enkele reacties van de lezers:

  • “Laat dat stadion voor wat het is en verbouw het Constant Vanden Stockstadion? Of het Koning Boudewijnstadion? Of er nu in wordt gespeeld of niet, zolang de Duivels er maar in kunnen spelen.”
  • “Mij ging het vooral over het feit dat ik de indruk heb dat de Rode Duivels, die van iedereen zouden moeten zijn, als uithangbord gebruikt worden om een project te realiseren van een bepaalde 1 ploeg.”
  • “Ik heb er geen probleem mee, maar dan wel neutrale kleuren gebruiken en andere ploegen de mogelijkheid geven er te spelen.”
  • “Kan de nijd begrijpen , anderzijds zijn er paar clubs die gratis upgrades gehad hebben en een huurprijs betalen die niet marktconform is. Nooit heeft daar een haan naar gekraaid.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties