Z贸 hield Anderlecht Youri Tielemans op Neerpede!

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Z贸 hield Anderlecht Youri Tielemans op Neerpede!
Foto: © Photonews

Youri Tielemans viert vandaag zijn achttiende verjaardag met een nieuw contract en een pak extra nulletjes. De middenvelder brak vorig seizoen helemaal door bij RSC Anderlecht, maar voor hetzelfde geld koos ook hij voor het grote geld. Maar het moet gezegd: Anderlecht pakte het allemaal goed aan.

Youri Tielemans is momenteel één van de grootste talenten op de Europese voetbalvelden. Eigenlijk is het een half mirakel dat de middenvelder nog steeds bij RSC Anderlecht voetbalt. En dan denken we meteen aan onder anderen Adnan Januzaj en Charly Musonda Junior.

Maar op MNM werd vanochtend uit de doeken gedaan hoe Anderlecht erin is geslaagd om Tielemans al die tijd uit de klauwen van de Europese topclubs te houden. "Nu en dan mocht hij eens een wedstrijd niet meespelen", klonk het op de nationale radio. "Er zaten op die momentel te veel scouts in de tribune."

Maar dat is niet alles...

Al heeft voorgenoemde redenering een kleine kanttekening nodig. De Belgische landskampioen kan de jeugdspelers niet alleen een prachtig voetbal-schoolparcours beloven, maar de voorbije jaren hebben bewezen dat de jeugd wel degelijk kansen krijgt in het Astridpark.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties