Freethiel herschapen in duiventil, Waasland-Beveren komt met excuses

Freethiel herschapen in duiventil, Waasland-Beveren komt met excuses
Foto: © Photonews

Waasland-Beveren was de voorbije dagen ongelooflijk actief op de transfermarkt. Enig probleem: er zitten op het eerste zicht geen rechtstreekse versterkingen tussen de nieuwe spelers. Daarnaast verontschuldigt de club zich voor de blamage in Genk.

We willen natuurlijk niets afdoen aan de kwaliteiten van de nieuwkomers, maar Waasland-Beveren zette eerst en vooral in op jeugdig talent. Maar ook op de Freethiel weet iedereen dat enkel jeugd het behoud niet zal afdwingen.

"We hebben na een grondige studieronde al een nieuwe coach (Stijn Vreven, nvdr.) aangesteld voor het nieuwe seizoen", staat te lezen op de webstek van de Leeuwen. "Bovendien trokken we al een zestal talentvolle Belgische jongeren aan."

Nu of nooit

Waasland-Beveren heeft de vraag van de fans duidelijk gehoord: waar blijven de ervaren sterkhouders? "De reden hiervoor is dat niet-professionele spelers in april ontslag kunnen nemen bij hun club."

Met andere woorden: het was nu of nooit! "Maar in een volgende fase zal Waasland-Beveren kiezen voor jongens die een rechtstreekse meerwaarde bieden voor de kern", belooft de Raad van Bestuur nog.

Excuses

Daarnaast verontschuldigt de club zich ook tegenover de supporters voor de 7-1 nederlaag tegen Genk. "In naam van de spelers, trainers en de Raad van Bestuur willen wij ons ten opzichte van onze achterban dan ook excuseren voor die beschamelijke nederlaag."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties