Is dit Waasland-Beveren 2.0? "De club is een nieuwe weg ingeslagen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Is dit Waasland-Beveren 2.0? "De club is een nieuwe weg ingeslagen"
Foto: © Photonews

Waasland-Beveren is niet het beste hoofdstuk uit de clubgeschiedenis aan het schrijven in play-off 2. De club wenst zich dan ook te excuseren bij de fans voor de resultaten. Al schijnt er een pak licht aan het einde van de tunnel.

Door Cédric De Volder

Vooral de pandoering van afgelopen weekend bij KRC Genk kwam enorm hard aan. "En net daarom maakt de club haar excuses over aan de fans", vertelt Ward Callens. "Die mensen doen veel moeite om onze ploeg te steunen. Het is dan ook niet leuk om zo'n nederlaag te moeten slikken."

Daarnaast gaven de Leeuwen ook een woordje uitleg over de recente transferpolitiek. Er streken namelijk al een zestal jongeren neer op de Freethiel. "Die excuses sloegen vooral op de prestaties", gaat de woordvoerder verder. "Wat de transfers betreft? We zijn een nieuwe weg ingeslagen."

De club is een nieuwe weg ingeslagen en daar horen jongeren bij

"Het is dus niet zo dat er sprake is van een duiventil. In het verleden zijn er misschien veel transfers gebeurd, maar de club heeft een nieuwe visie ontwikkeld. En daar horen die jongeren nu eenmaal in thuis. En het is hét moment om jongeren aan te trekken. Niet-professionele spelers kunnen in april hun ontslag nemen bij de huidige club, hé."

Al benadrukt Callens ook dat er nog versterkingen zullen komen. "Onze fans zijn het niet gewend dat er al zo vroeg transfers gebeuren. Maar er komen ook ervaren jongens bij. En dan denk ik meteen aan bijvoorbeeld Thibault Moulin en Steeven Langil. En we willen natuurlijk ook vroeg klaar zijn met het huiswerk voor volgend seizoen." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties