Reactie Wullaert kampioen én topschutter: "Had je me het op voorhand gevraagd …"

Wullaert kampioen én topschutter: "Had je me het op voorhand gevraagd …"
Foto: © SC

Makkelijk was het niet om kampioene en topschutster Tessa Wullaert na de wedstrijd enkele vragen te kunnen stellen. Alle fans wilden maar wat graag op de foto met misschien wel dé heldin van het seizoen 2014-2015. "Het is de hele ploeg die het verschil heeft gemaakt", bleef ze bescheiden.

Aernout Van Lindt in Luik

Zo ziet genieten er dus uit. De voorbije jaren greep Standard er nipt naast, nu konden ze wél aan de champagne op Sclessin. “Dit is een mooi afscheid van de BeNe League, eindelijk de titel.”

“Derde keer, goede keer? We zaten er in ieder geval de twee voorbije seizoenen dicht bij en ik denk dat we op basis van onze prestaties van dit seizoen wel mogen spreken van een verdiende titel”, opende een dolgelukkige Wullaert.

Echt wel een verdiende titel

Als klap op de vuurpijl mocht de aanvalster van de Rouchettes ook nog de topschutterstitel op zak steken: “Dat doet extra deugd. Maar als je me op voorhand had gevraagd wat ik liefst wilde, dan kon topschutter me gestolen worden en ging ik resoluut voor de titel.”

Echt veel last had Standard niet met PSV in de titelmatch: “We hebben weinig kansen weggegeven. Er was druk en we misten wat kansen in het begin, maar we zijn niet in paniek geslagen. Dat we meteen na rust konden scoren was een bevrijding.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties