Topmakelaar moet Ezekiel uit Qatarese klauwen bevrijden

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 23 reacties
Topmakelaar moet Ezekiel uit Qatarese klauwen bevrijden
Foto: © Photonews

Imoh Ezekiel speelt momenteel op huurbasis voor Standard. Al is de bedoeling van de aanvaller kristalhelder: niet terugkeren naar Qatar. En daarvoor heeft hij een topmakelaar onder de arm genomen. Mogi Bayat moet de Qatarese aanvallen afslaan.

Imoh Ezekiel is eigendom van Al Arabi. De Nigeriaan speelde voor de jaarwisseling zelfs in Qatar, maar het niveau van de competitie viel logischerwijs tegen. Bovendien bewees hij de voorbije maanden dat hij niets van zijn kwaliteiten heeft ingeboet.

"Ik wil niet terug in Qatar voetballen", was Ezekiel enkele weken geleden al duidelijk. Het Laatste Nieuws kent nu ook het wapen van de spits om die terugkeer tegen te houden: Mogi Bayat.

"Mogi heeft betere banden in Qatar dan ik", vertelt vertrouwenspersoon Michel Sagesse. "Ik heb er dan ook vertrouwen in dat hij ervoor kan zorgen dat Imoh niet terug moet. En dan staan we open voor elk voorstel."

We staan open voor elk voorstel

De Rouches willen alvast proberen om Ezekiel definitief onder contract te leggen, maar dat wordt een lastige dobber. Ook RSC Anderlecht werd eerder in verband gebracht met de Nigeriaan. Al lijkt ook paars-wit enkel een huurperiode te kunnen betalen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties