Ex-voorzitter beroepsbond voor Sportjournalisten overleden

Ex-voorzitter beroepsbond voor Sportjournalisten overleden
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sportspress.be, de Belgische Beroepsbond van Sportjournalisten, neemt met verslagenheid kennis van het overlijden van bestuurslid Ronny Ceuleers (68). Ronny begon als sportjournalist bij Het Nieuwsblad, maar schreef het grootste deel van zijn professionele loopbaan voor Gazet van Antwerpen.

Daarnaast zetelde Ronny 28 jaar lang in de Raad van Bestuur van Sportspress.be. Hij trad in februari 1987 toe tot het Centraal Comité en werd in 2000 voorzitter van de Vlaamse tak, het VBS. Die rol zou hij tot vorig jaar uitoefenen.

"Ronny was een man met een groot hart voor het vak van sportjournalist, en met een oog voor details. Onder zijn voorzitterschap, en gesteund door secretaris Roland Lebuf, werd de VBS een financieel gezonde vereniging, groeide de Vlaamse Reus uit tot een gewaardeerde sporttrofee en werd de syndicwerking in het voetbal verder uitgebouwd", laat Sportpress weten in een bericht.

Ronny was tot vandaag nog altijd lid van de Raad van Bestuur van sportspress.be en ondervoorzitter van de VBS. Sportspress.be en wij van Voetbalkrant.com wensen de familie en vrienden van Ronny veel sterkte in deze moeilijke dagen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties