UPDATE: Standard reageert op aantijgingen Timmermans

UPDATE: Standard reageert op aantijgingen Timmermans
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Johan Timmermans is boos. En dat had niets te maken met de nederlaag van KV Mechelen in Charleroi. Ene Roland Duchâtelet probeerde namelijk coach Jankovic los te weken bij de Kakkers, zonder dat de club daar van op de hoogte was. "Deontologisch niet correct", aldus Timmermans.

Aernout Van Lindt in Charleroi

En dus was Timmermans verbolgen meteen na de match in Charleroi. "Ik heb opgevangen dat Standard opnieuw contact heeft opgenomen met Jankovic dit weekend."

"Ik heb dan meteen zelf met Duchâtelet getelefoneerd om hem uit te leggen dat zoiets deontologisch niet kan en dat je eerst met de club contact moet nemen", ging een boze Timmermans verder. 

"Dat was opnieuw niet gebeurd. Nu goed: een vertrek van de coach is uitgesloten, omdat hij zelf ook wil blijven. Hopelijk heeft Duchâtelet die boodschap nu begrepen."

Standard reageert

Standard heeft nu gereageerd op de verwijten van Timmermans via een officieel communiqué. "De uitspattingen van meneer Timmermans zijn niet serieus te nemen. Standard heeft op geen enkele manier contact gezocht met Aleksandar Jankovic”, zo klinkt het in Luik.

“Het is de manager van Jankovic zelf die ons heeft gecontacteerd”, staat er te lezen. “Toen Timmermans onze voorzitter contacteerde, heeft die hem dat ook gezegd. We betreuren het dan ook enorm dat Timmermans zulke uitspraken heeft gedaan in de pers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties