"Tegen de Rode Duivels lag Messi al op de grond als hij kwaad bekeken werd"

"Tegen de Rode Duivels lag Messi al op de grond als hij kwaad bekeken werd"
Foto: © photonews

De boog moet niet altijd even strak gespannen staan. Wij gingen deze week op zoek naar de meest opvallende quotes die in de pers verschenen. Binnenland of buitenland, serieus of geestig, dat maakt allemaal niet uit. Zo lang de auteur van de quote er maar 'boenk' op zat.

“Ospina is de beste keeper in Engeland”

Arsène Wenger vindt dat zijn keeper David Ospina, en niet Thibaut Courtois of David De Gea, de beste doelman uit de Premier League is. “Als je naar de statistieken kijkt, is Ospina de beste”, aldus de Franse coach van Arsenal.

“De nieuwe bondscoach? Oscar Crucke!”

Er is heel wat te doen over het al dan niet vertrek van bondscoach Marc Wilmots. Wie hem moet opvolgen als het effectief tot een vertrek komt? “Oscar Crucke! Naar het schijnt hebben ze hem teruggevonden”, merkte een aandachtige lezer op.

“De rondleiding in het Nederlands of Frans? Doe maar in het Duits”

Nicolas Lombaerts laat de geruchten over een mogelijk vertrek van Wilmots niet aan zijn hart komen. Toen de Rode Duivels een wijnkasteel nabij Bordeaux bezochten, kregen ze de vraag of ze de rondleiding in het Nederlands of Frans wilden. “In het Duits, graag” grapte Lombaerts.

“Ik moet een nieuw kampfschwein zoeken”

Wilmots zit trouwens een beetje met de handen in het haar na de blessure van Kevin De Bruyne. “Ik zal nu een nieuw kampfschwein moeten zoeken”, gaf de bondscoach eerder deze week toe.

“Messi ging tegen België al op de grond liggen toen iemand hem kwaad bekeek”

Marco Materazzi opperde deze week dat je Messi gewoon tegen de grond moet trappen om hem af te stoppen. Dat neigt serieus naar anti-voetbal, al moet Messi ook maar tegen een stootje kunnen volgens een lezer: “Op het WK tegen België ging Messi al op de grond liggen toen iemand hem kwaad bekeek.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties