Anderlecht-verdediger: "Als we nu kampioen waren geworden…"

De Wit Bram
| 18 reacties
Anderlecht-verdediger: "Als we nu kampioen waren geworden…"
Foto: © photonews

Anderlecht eindigde dit seizoen pas op een derde plaats in de Jupiler Pro League. Centrale verdediger Chancel Mbemba werd al aan verschillende ploegen gelinkt en lijkt klaar voor een stap hogerop. De kans dat hij alsnog bij paars-wit blijft, lijkt onbestaande.

Dat liet hij zelf weten in een interview met Sudpresse. “Als Anderlecht kampioen was geworden, dan zou ik gebleven zijn”, zo vertelt de 20-jarige Congolees. “Het is jammer, maar het is nu zo.” Het mislopen van de titel breekt Anderlecht dus zuur op.

Naar welke ploeg de jonge verdediger trekt, is nog niet geweten. “In mijn hoofd weet ik al bij welke ploeg ik volgend seizoen zal spelen. Of dat Tottenham is? Dat weet ik niet, het is mijn geheim”, lacht Mbemba.

Concurrentie nodig

Ook de Franse topclub PSG trekt aan zijn mouw. “Zo'n ploeg doet me dromen. Maar met mijn keuze wil ik zoveel mogelijk vooruitgang kunnen boeken. Ik hou van concurrentie, want anders sta je stil. Zelfs als ik naar PSG zou gaan, zou ik er alles aan doen om basisspeler te worden”, aldus Mbemba.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties