"Club Brugge is een ploeg met internationale uitstraling"

"Club Brugge is een ploeg met internationale uitstraling"
Foto: © SC

Club Brugge haalde met Bernie Ibini liefst zijn vierde zomertransfer in huis. De Australiër met Nigeriaanse roots moet Michel Preud'homme nog meer opties geven in de aanval. Zelf is de speler alvast in de wolken met zijn overgang.

 “De keuze voor Club Brugge is een logische. Natuurlijk vind ik hier mijn goede vriend Maty terug, maar Club Brugge is vooral een ploeg met een internationale uitstraling”, zo zegt de aanvaller op de website van blauw-zwart.

Ibini is zich ook bewust van het Europese parcours dat Club afgelopen seizoen aflegde. “Hun succes in de Europa League bleef ook in Australië niet onopgemerkt. Respect voor wat ze dit seizoen gedaan hebben. Ik kijk er alvast naar uit om keihard te werken voor Club.”

"Hij heeft zich de voorbije twee jaar goed ontwikkeld"

De aanvaller kwam twee jaar geleden al eens testen bij Club, maar sleepte toen geen contract in de wacht. “Hij heeft zich de voorbije twee jaar goed ontwikkeld en deed zich nu als een opportuniteit aan voor ons. Ibini is atletisch, snel en heeft nog een groeimarge. Daarnaast is zijn polyvalentie ook een troef”, aldus CEO Vincent Mannaert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties