Essevee begint seizoen met stage

Essevee begint seizoen met stage
Foto: © SC

Zulte Waregem vat het nieuwe seizoen aan op 17 juni met een stage naar Durbuy. Daar begint de ploeg met een kennismakingsronde en veel teambuildingsactiviteiten. De eerste training volgt dan op zondag 21 juni op de oefenvelden in Waregem.

"Het is voor het eerst dat we naar Durbuy op stage trekken. Normaal gezien gaan we altijd naar Koksijde, maar nu opteren we eens voor een andere omgeving", geeft coach Dury een woordje uitleg.

"Deze stage past perfect in onze voorbereiding. Vorig jaar hebben we dit niet kunnen inlassen door de vele internationals met interlandverplichtingen en door de transferperikelen."

Hopelijk massa supporters op eerste training

"Het accent zal liggen op teambuilding tijdens deze driedaagse." Er staat onder andere een dropping, cross country, een kajak- en mountainbiketocht en andere outdoor teambuildinggames in verschillende groepen op het programma, laat de club weten.

"Op zondag 21 juni om 15 uur trainen we dan voor het eerst voor het grote publiek op de oefenvelden in Waregem. We hopen net als andere jaren een massa supporters te mogen verwelkomen", besluit Dury.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties