Walem is ambitieus: "Benieuwd tot wat we in staat zijn"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Walem is ambitieus: "Benieuwd tot wat we in staat zijn"
Foto: © Photonews

KV Kortrijk heeft de kersverse coach Johan Walem vrijdagnamiddag voorgesteld aan de pers. Voor de voormalige Rode Duivel is het zijn eerste opdracht bij een eerste ploeg, maar aan ambitie ontbreekt het hem alvast niet.

“Dit is voor mij een belangrijke uitdaging. Ik wil deze kans met beide handen grijpen”, stak Walem van wal tijdens de persconferentie. “Dit is mijn ogen een schitterende club voor een jonge trainer.”

De ex-speler van onder meer Anderlecht, Udinese en Standard wacht de zware taak om na een sterk seizoen even goed te doen. “Ik ben iemand die veel en hard werkt. Ik hoop dan ook dat we dit seizoen nog beter kunnen doen”, aldus Walem.

"Tevreden met groep die er nu staat"

“Ik ben benieuwd tot wat we volgend seizoen in staat zijn en waar we kunnen eindigen in het klassement. Ik heb alvast ambitie en ook veel plezier in het spelletje. Dat is het allerbelangrijkste.”

Maar vreest de kersverse coach van de Kerels dan niet dat er straks een ware leegloop komt? “Ik ben tevreden met de groep die er nu staat. Er zullen misschien nog jongens vertrekken, maar er zullen zeker ook spelers bijkomen.”

“Ik heb vertrouwen in de mensen die hier aanwezig zijn (doelt op voorzitter Allijns en CEO Turcq, nvdr.). Ik ga ervan uit dat zij de juiste keuzes zullen maken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties