Mannaert noemt Vossen "een interessante speler"

Mannaert noemt Vossen "een interessante speler"
Foto: © Photonews

"Club Brugge is klaar met zijn huiswerk", liet Vincent Mannaert vorige week weten. Vandaag schemerde er bij de sportief directeur van Club Brugge toch door dat ze hopen op één of twee opportuniteiten.

Door Johan Walckiers

Club Brugge is er heel vroeg aan begonnen, maar deed dat met een bepaalde reden. "De vakantie voor iedereen wordt steeds korter. Zo weten we waar we aan toe zijn en kan de coach met een volledige kern beginnen", aldus Mannaert. 

Met Vanaken, Diaby en Ibini heeft Club al drie aanvallende versterkingen binnen. Maar uit Engeland kwamen er geruchten overgevlogen dat Club nog interesse toont voor Jelle Vossen. "Op dit moment is daar niks van aan, maar het is een interessante speler", wou Mannaert kwijt.

Dure vos

Tussen de lijnen gelezen: indien het mogelijk is, zal Club niet twijfelen. Al zal Genk voor een Belgische club wel de nodige euro's vragen en is het de vraag of Club hem kan betalen. In The Championship zijn er nog verschillende andere teams geïnteresseerd om hem over te nemen.

"Wij hebben ons werk al grotendeels af. Als er nog een opportuniteit uit de kast valt, zullen we zien", voegde Mannaert daaraan toe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties